onsdag 18 augusti 2021

18/8

 Hej alla föräldrar

Nu är vi tillbaka på flodillerns fsk efter en välbehövlig semester. Vi hälsar alla nya och gamla barn välkomna till en ny spännande termin.

Tina och jag  Lena T  är kvar på hajen och vi  hälsar Amira välommen till oss. . Hon har tidigare varit på kollibrin, ni som varit här tidigare känner  säkert igen henne. 

Vi hälsar också ny flicka välkommen till oss och om två veckor kommer två pojkar till oss,  alla desss barn är 4 år. 

På hajen har vi inskolning för alla barn de närmaste veckorna, den närmsta  månaden kommer att präglas av att lära  känna varandra. 

Vi har släppt iväg skolbarnen till skolan och de är såklart saknade. Barnen från lilla sidan har flyttat upp och alla barn ska hitta sin plats i gruppen, lära känna oss vuxna och varandra och upptäcka allt spännande i vår miljö på Hajen. För de nya och de yngre barnen är det kanske lite andra rutiner att förhålla sig till. 

Igår och idag har vi passat på och fira de barnen som fyllt år i somras. De fick välja vad de ville ha på huvudet tex en  krona eller en  mask eller ett diadem. Sedan får de välja lika många sånger som de fyller år som vi gemensamt sjunger.

Ha en fin kväll 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar